BESØG VORES SHOWROOM I AARHUS ELLER NØRRESUDNBY

SHOWROOM I NØRRESUNDBY

Åbningstider

Åbent den første lørdag hver måned kl. 10-14.
Øvrige hverdage og weekender kan der bookes tid.

Her finder du os

Showroom i Nørresundby
Østergade 65,
9400 Nørresundby

Kom og besøg vores showroom i Nørresundby

I vores showroom i Nørresundby kan du opleve et udvalg af vores faste sortiment af snedkermøbler og interiør i primært røget eg, valnød og egetræ med forskellige behandlinger. Der vil løbende være udskiftning i de produkter vi har udstillet, og du kan se nedenfor hvilke produkter der er udstillet lige nu. Vi holder åbent den første lørdag i måneden og ellers kan du booke en tid, så sørger vi for at holde åbent for dig. På den måde er du sikret, at der altid er en medarbejder som kan rådgive og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have om produkterne, pleje og vedligehold osv.

Ønsker du at besøge vores showroom? Vi holder åbent i vores showroom den første lørdag i hver måned mellem kl. 10-14, og ellers kan du booke en tid herunder, alle hverdage og weekender.

Send en forespørgsel

– og lad os lave en aftale

OBS:
Dette er en forespørgsel og er først gældende, når vi har bekræftet det via e-mail eller telefon.

Du vil først modtage en mail bekræftelse på, at vi har modtaget din forspørgsel, og først efter det en endelig bekræftelse på bookingen eller et forslag til alternativt tidspunkt.


Vi har følgende møbler udstillet:

Gå på opdagelse i vores showroom og bliv inspireret

Idéen med showroom’et er at give mulighed for at komme og se og røre produkterne. Det er en stor beslutning når man skal investere i et nyt møbel, derfor ser vi også vigtigheden i at få mulighed for at se alle detaljer og samlinger på møblet, føle overfladen og sikre, at man får valgt det helt rigtige udtryk.

I vores showroom i Nørresundby har vi stilet efter at indrette lyst og indbydende for at give den bedste oplevelse for de besøgende. Der er indrettet med interiør fra lokale kunsthåndværkere, som komplimenterer vores møbler og er med til at skabe en hjemlig stemning.

Wood Zone showroom Aalborg
Spisebord røget eg Wood Zone showroom Aalborg
Wood Zone showroom Aalborg
Updating…
  • Ingen varer i kurven.