BESØG VORES SHOWROOM I AARHUS ELLER NØRRESUDNBY

OM WOOD ZONE

Et møbelsnedkeri, der værner om den stolte danske håndværkstradition

Det hele startede i 2015, hvor det første Wood Zone plankebord så dagens lys i et lille værksted i Nordjylland. Først var det mest et hobbyprojekt og fedt at bruge fritiden på at skabe noget, som faktisk endte ude i folks hjem. Som tiden gik, blev der brugt mere tid og sene aftentimer på værkstedet, og det blev svære for os at undvære savsmulden og duften af træet. Efter cirka fire år var det tid til at satse og gøre det fuld tid.

Siden da har vi haft travlt. Det lille værksted blev byttet ud med et fire gange så stort – selvfølgelig stadig i Nordjylland. Nye produkter er også kommet til og nu er både spiseborde, stole, sofaborde, spejle mm. del af det faste produktsortiment. Selvom vi er stolte af det faste produktsortiment vi har udviklet, elsker vi også at lave specialløsninger i træ, til både private hjem og erhverv. Vi er et møbelsnedkeri og værner om den stolte danske håndværkstradition. I 2015 blev vores produkter produceret på eget værksted, det har de gjort siden, og det vil de blive ved med.

Et møbel er ikke bare et møbel

Visionen med Wood Zone er, kort sagt, at skabe snedkermøbler i træ, med kvalitet og design i højsædet. For os er et møbel ikke bare et møbel. De ting vi fylder vores hjem med skal skabe glæde, stemning og et personligt touch. Ikke to Wood Zone møbler er ens, og selvom vi har vores faste produktsortiment, så er hver knast eller åre i træet unik.

Hele idéen med Wood Zone er at skabe alsidige og tidsløse møbler, men med mulighed for et personligt præg eller særligt ønske. Dét er fordelen ved at vi producerer vores produkter fra bunden i eget værksted. Et Wood Zone møbel skal kunne passe ind i det moderne, stilrene og praktiske typehus, men også i den gamle herskabslejlighed med skråvægge og små krummelurer.

Vi ønsker at skabe møbler med fokus på bæredygtighed. Vi tror ikke, at man nogensinde kan nå helt i mål, for der er altid mere, som kan gøres for at producere mest hensigtsmæssigt – både for miljø og mennesker. Læs mere om det vi allerede gør nu på vores CSR-side.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.