BESØG VORES SHOWROOM I AARHUS ELLER NØRRESUDNBY

INSPIRATION

DANSK PRODUCEREDE MØBLER

WZ.13 RUNDT SPISEBORD

Lad dig inspirere til boligindretning med snedkermøbler i massivt træ

Et hjem er først rigtig et hjem, når det er fyldt med ting der gør en glad. Hos Wood Zone skaber vi unikke møbler til ethvert hjem, med fokus på kvalitet og design. Med udgangspunkt i træ som materiale, har vi sat en dyd i at skabe møbler som er tidsløse – både i design men også i materialer som holder. Der er noget for en hver smag med både lyse nuancer og rene linjer til det moderne hjem, men også varme toner og rå detaljer. Dyk ned i vores univers og lad naturen flytte ind.

Bænk egetræ

Geometriske former

Med bænken WZ.25 udfordrede vi os selv med et anderledes design, end vi før har arbejdet med. På den måde fik vi skabt en bænk med ben, som har et flot geometrisk udtryk. Rene linjer og et stramt udtryk kendetegner denne elegante bænk i massivt træ.

Egetræsspisebord

Den røde tråd

Selvom vi arbejder med forskellige designs og udtryk, er det vigtigt for os, at der er en rød tråd i alle vores produkter. Stolen WZ.DECE kan bruges til alle spiseborde, om det er et plankebord med naturkant eller det mere minimalistiske WZ.10 med den slanke fræsede kant.

Rundt spisebord røget eg
Rundt bord røget eg
Rundt sofabord

Enkelthed i massivt træ

Selv massive materialer kan fremstå lette og elegante, hvis man bearbejder dem rigtigt. Magien opstår i processen fra rå planke til færdigt møbel. Hvad der engang var et stort råt træ med bark, forvandles til et sofabord med bløde runde former og en lækker glat overflade.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.