BESØG VORES SHOWROOM I AARHUS ELLER NØRRESUDNBY

FSC

Spørg efter vores FSC®-certificerede produkter. Hos Wood Zone er vi FSC®-certificerede under nummeret SCS-COC-005763-AT, og har et stort udvalg af produkter, som er produceret i FSC®-certificeret træ.

Forest Stewardship Council®

FSC® står for Forest Stewardship Council, og er en verdensomspændende certificeringsordning for træ- og papirprodukter, som sikrer ansvarlige ressourcer og råmaterialer. FSC blev etableret i 1993 gennem et samarbejde mellem forskellige virksomheder, organisationer og skovindustrien. Målet med certificeringen er at sikre gode forhold i skovbruget – både for miljøet, menneskerne og dyrene.

For at kunne opnå en FSC-certificering, skal skove opfylde nogle særlige krav. Disse krav omfatter bl.a. at der ikke må overfældes – altså, at der kun må fældes en hvis mængde træer over en hvis periode, så der kan nå at vokse nye træer op, og skoven på den måde genoprettes. Lokalbefolkningen i det pågældende område skal desuden have mulighed for at bruge skoven, og skovejere skal betales en fair pris for deres træ. Derudover er de mennesker, som arbejder i skoven også sikret gode forhold med den rette uddannelse, sikkerhedsudstyr, løn osv.

Rundt spisebord
Pendler træ

Sporbarhed

En anden central del af FSC® certificeringen er at sikre sporbarhed i træet. For at opnå en FSC® certificering, skal man kunne spore træet helt tilbage til hvilken skov det kommer fra. Dette er for at sikre, at det færdige produkt rent faktisk er produceret af certificeret træ.

Hos Wood Zone har vi været FSC® certificerede siden 2016, og sætter en stor dyd i at producere produkter af råmaterialer som kommer fra ordnede forhold, for både naturen, menneskene og det dyreliv, som skoven også indeholder. Når du købet et produkt hos Wood Zone kan du derfor, når du vælger det materiale du ønsker dit produkt i, se hvorvidt dette er produceret af FSC®-certificeret træ eller ej. Skulle der være den mindste tvivl eller ønsker du bare at vide mere om vores FSC®-certificerede produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også læse mere om certificeringen inde på den officielle hjemmeside for FSC®.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.