Handelsbetingelser

Her kan du læse vores betingelser

Forsendelse og levering

Afhentning i butikken (0 kr.) Du kan vælge at afhente dine bestilte varer i vores fysiske butik efter aftale på tlf +45 23 72 60 39, på Mejsevej 3, 9870 Sindal

Alle ordrer afsendes med GLS og leveres indenfor 2-3 hverdage, der tages forbehold for restordre.

  • Vi afsender tirsdag, onsdag og torsdag
  • Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-4 hverdage efter ordreafsendelse.
  • Alle varer leveres så længe lager haves.
  • Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Særlige regler ved køb af møbler

Ved køb af møbler (og varer i med samme massefylde) skal afhentning foregå butikken (0 kr.) efter aftale på tlf +45 23 72 60 39, på Mejsevej 3, 9870 Sindal

Vi rådgiver dig gerne med, hvordan møblet bedst transporteres.

Vi gør opmærksom på, at loppefund og gamle møbler kan være af anden stand end varer der er nyproduceret. Det vil sige, at der kan forekomme slitage, patina, ormehuller og lign. Ved reklamation tager vi altid varens alder i betragtning.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@woodzone.dk eller tlf. +45 23 72 60 39. Vi beder dig have dit ordrenummer eller ønskede vare klar.

Reklamation

Wood Zonekontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.woodzone.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Jo mere specifik du er, desto bedre kan vi forebygge fejlen fremadrettet. Du er også altid velkommen til at ringe på + 45 23 72 60 39, så kan vi sammen finde den bedste løsning.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Betalingsmuligheder

Wood Zone modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og inklusiv moms.

Wood Zone bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med Secure Socket Layer protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Sikker betaling
På www.woodzone.dk overfører vi naturligvis dine betalingsdata via vores indløsningsudbyder. Det betyder, at oplysningerne bliver sendt krypteret, så det kun er PBS, der kan læse dem. Hverken Wood Zone eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata.

Al kommunikation og alle informationer du indtaster i forbindelse med et køb er krypteret (SSL), hvilket garanterer en sikker handel. Krypteret kommunikation betyder, at hverken Wood Zone eller andre kan få adgang til de oplysninger, du indtaster. Dine betalingsoplysninger sendes altså ikke til os, men direkte til vores betalingsudbyder, som herefter underretter os om din betaling.

Generelle oplysninger hvis du fortyder dit køb hos Wood Zone (fortrydelsesret)

Returret

Du har 30 dages returret, når du handler hos Wood Zone. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked skal gives til info@woodzone.dk. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores medsendte standardfortrydelsesformular, der fulgte med, da du modtog din ordre. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Varens stand, ved returforsendelse

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve/anvende varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug, hvis du ønsker hele beløbet refunderet. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Modtagelse af returvarer

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes refunderer vi købesummen til din konto, hvorfra beløbet er trukket.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@woodzone.dk eller på telefon +45 23 72 60 39. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon +45 41 71 50 00.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@woodzone.dk

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Kunden skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Returnering skal ske til vores lager:
Wood Zone
Mejsevej 3,
9870 Sindal

For at lette behandlingen af din returnering beder vi dig huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til returadressen:
Wood Zone
Mejsevej 3,
9870 Sindal

Andet hertil

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk med dansk valuta. Kundesupport kan foregå på engelsk, hvis det er ønsket. Alle kan handle hos os.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@woodzone.dk eller tlf. +45 23 72 60 39. Vi beder dig have dit ordrenummer eller ønskede vare klar.