BESØG VORES SHOWROOM I AARHUS ELLER NØRRESUDNBY

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Wood Zone ApS
CVR-nr. 37184268
Katsigvej 6A
9900 Frederikshavn
info@woodzone.dk
+ 45 22 58 24 11

Betaling
Visa, MasterCard, Maestro, Dankort, MobilePay, Anyday
Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Fragt
I Danmark, Norge, Sverige og Tyskland benyttes GLS til interiør og små møbler. Pakkeshop, hjemmelevering og erhvervslevering med GLS. Danske Fragtmænd bruges til alle produkter i øvrige lande, og til alle store møbler i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Danske Fragtmænd kun til privatadresse. Fri fragt ved køb over kr. 800,- i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Ved køb under kr. 800,- er der fragtomkostning på kr. 59,- i Danmark og kr. 100,- i Sverige, Norge og Tyskland. Fragt omkostning i øvrige lande er kr. 800.- uanset ordrestørrelse.

Leveringstid varierer efter varekategori og er som følger:
Møbler, herunder borde, stole, bænke, sengerammer mm.: 4-6 uger i Danmark, 8-10 uger i øvrige lande. Wood Zone ringer senest dagen inden ordren med Danske Fragtmænd er klar til levering, fragtmænd informerer om tidspunkt for levering. Ved fragt i Danmark kan fleksibel levering tilkøbes for kr. 800,-: morgen levering eller 2-timers intervallevering. Således kan kunden selv bestemme leveringstidspunkt på den pågældende leverings dato, hvilket aftales når Wood Zone informerer om, at ordren er klar til afsendelse.

Interiør, herunder lamper, spejle, skærebrætter: 1-2 uger i Danmark, 2-3 uger i øvrige lande.
Pleje, rengøring, vedligehold: 2-3 hverdage. Ved levering til ikke brofaste øer kan der forekomme længere leveringstid.
Store møbler som spiseborde leveres til kantsten. Opbæring kan tilkøbes i Danmark for kr. 800,-.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@woodzone.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Spiseborde, plankeborde, runde borde, stole, bænke, sengerammer mv.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 800,-.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes.
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om
Aftaler, der indgås på en offentlig auktion.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Wood Zone ApS
Katsigvej 6A
9900 Frederikshavn

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Nuancer og årestrukturer på færdigbehandlede møbler/produkter varierer, afhængigt af det udvalgte råmateriale. Det må derfor forventes at det bestilte produkt kan være både lysere eller mørkere end det der fremvises på billedmateriale på webshop. Derudover kan der være flere eller færre knaster, kraftigere eller finere årestrukturer. Særligt røget egetræ kan variere i farve, afhængigt af træets garvesyre indhold, hvorfor der i nogle tilfælde kan være lysere “striber” eller områder på det færdigbehandlede produkt.
Knaster er forventelige ved møbler lavet af massivt træ. Vi fylder knaster med knastlim i enten sort eller brunlige nuancer, afhængigt af hvad det vurderes passer bedst til det specifikke træ. Dette gøres for at beskytte træet bedst muligt og få en mere jævn overflade.

Venligst kontakt os inden du returnerer en vare.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Wood Zone ApS
Katsigvej 6A
9900 Frederikshavn

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Martin Estrup, martin@woodzone.dk, tlf. + 45 23 72 60 39. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne blev sidst opdateret 19.03.2024

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Wood Zone ApS
Katsigvej 6A
9900 Frederikshavn

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Du kan downloade vores standardfortrydelsesformular som PDF her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.