BESØG VORES SHOWROOM I AARHUS ELLER NØRRESUDNBY

ERHVERVSPROJEKTER

Inventar til kontor, restauration, butik - kun fantasien sætter grænser

Hos Wood Zone elsker vi at udfordre os selv, være kreative og skabe møbler og specialløsninger i træ, som skiller sig ud fra mængden. Det får vi i særdeleshed lov til når vi arbejder med erhvervsprojekter. Her kommer de store drømme til virkelighed og vi får lov at arbejde i dimensioner og designs, som gør det muligt virkelig at bruge vores håndværk.

Hvad end det er en ny bar til restauranten, skabsløsninger til kontoret, en lamelvæg til at pryde butikslokalet eller noget helt fjerde, så er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel sparring og kan både give inputs og rådgivning til at finde på den gode løsning, men også hjælpe med at bringe din idé til din virksomhed til virkelighed.

Erhvervsprojekt21

Receptionsdesk

Erhvervsprojekt15

Sansevindue i udstillingshus

Erhvervsprojekt16

Buffetborde til kantine

Erhvervsprojekt8

Lamelvæg til udstillingshus

Erhvervsprojekt6

Spisebord i udstillingshus

Erhvervsprojekt17

Integreret egetræsbænk til kontor

Erhvervsprojekt11

Egetræstrappetrin til domicil

Erhvervsprojekt28

Bar til hotel spaområde

Erhvervsprojekt13

Skabsseng til prøvelejlighed

Erhvervsprojekt20

Hylder til opbevaring i printerrum

Erhvervsprojekt25

Medarbejdergarderobe

Erhvervsprojekt24

Vinhylde til hotel vinkælder

Erhvervsprojekt12

Skabsseng til prøvelejlighed

Erhvervsprojekt9

Buffetbord til kantine

Erhvervsprojekt5

Spisebord til udstillingshus

Erhvervsprojekt27

Opbevaring til kontor

Send en forespørgsel

Barbord eg

BAR TIL SPAOMRÅDE

Ejer man et hotel ønsker man selvfølgelig at give sine gæster en god oplevelse når de besøger hotellet med lækre omgivelser, som kan få gæsterne helt ned i gear. Netop den stemning har vi hjulpet en af vores erhvervskunder med at opnå. De ønskede et lækkert barmøbel i egetræ i forbindelse med deres spaområde, hvor gæsterne kan gå hen og få en lille forfriskning. Udover baren i egetræ har vi bl.a. også lavet og monteret buffeter i egetræ til hotellets restaurant, saunainventar, borde til værelserne og andre specialløsninger. Alt sammen specialfremstillede løsninger til at shine hotellet op og gøre det ekstra indbydende for de mange gæster.

Buffetbord eg

BUFFETBORD TIL KANTINEN

Vi laver mange forskellige erhvervsløsninger. Bl.a. et buffetbord til kantinen de flotte gamle kontorlokaler hos en af vores erhvervskunder. De ønskede en buffet til medarbejderne, som er både smuk at se på og samtidig har praktisk opbevaring til service. Løsningen i massivt egetræ bryder med det ellers industrielle look i lokalerne, og får kantinen til at se indbydende ud, når der kommer kunder eller forretningspartnere på besøg til frokost.

Vi har erfaring med forskellige brancher og dele af erhvervslivet. Herunder har vi haft erhvervsprojekter i bl.a. hotel/restaurationsbranchen, byggeri, engros og offentlige institutioner. Projekterne har omfattet både specialfremstillede snedkerløsninger og indretning med vores massive træmøbler i bl.a. udstillingshuse. Vi tager både store og små projekter ind. Alt fra et par enkelte skriveborde i et mindre kontor til indretning af en hel restaurant med specialfremstillede barmøbler, buffetborde i træ, vinreol og meget mere.

Vores faste produktsortiment af massive træborde, stole, lamper, bænke mm. er selvfølgelig også tilgængeligt til erhvervskunder. Bl.a. vores plankeborde står i flere konference- og mødelokaler, og vi laver gerne specielle mål, som passer præcist ind i din virksomhed.

Udfyld kontaktformularen ovenfor og beskriv dine ønsker og idéer, så står vi klar til at hjælpe med at skabe unikke snedkerløsninger til din virksomhed, som med sikkerhed vil imponere dine kunder, gæster eller forretningspartnere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.