SPAR 15% PÅ ALLE BÆNKE I APRIL

SHOWROOM I AARHUS

Åbningstider

Book en tid og besøg vores ubemandede showroom i Aarhus, når det passer dig.

Her finder du os

Showroom i Aarhus
Klamsagervej 27-29,
8230 Åbyhøj, Aarhus

Kom og besøg vores showroom i Aarhus

Showroom’et i Aarhus er i samarbejde med Urban Hald. Det er et ubemandet showroom, hvor du booker en tid og modtager en kode, som du bruger til at låse døren op – lige når det passer dig. Her kan du opleve et udvalg af vores faste produktsortiment af bl.a. spiseborde, sofaborde, spisebordsstole og pendler. Sortimentet vil løbende blive udskiftet, og du kan se nedenfor hvilke produkter vi har udstillet lige nu.

Når du har besøgt showroom’et er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt, pleje og vedligehold eller andet. Du kan også altid gå direkte ind på vores shopping side og bestille et produkt.

Vi har følgende møbler udstillet:

Gå på opdagelse i vores showroom og bliv inspireret

Idéen med showroom’et er at give mulighed for at komme og se og røre produkterne. Det er en stor beslutning når man skal investere i et nyt møbel, derfor ser vi også vigtigheden i at få mulighed for at se alle detaljer og samlinger på møblet, føle overfladen og sikre, at man får valgt det helt rigtige udtryk.

I showroom’et i Aarhus udstiller vi sammen med Urban Hald, som sælger bl.a. trægulve og micro cement. På den måde kan du se vores møbler og interiør i forskellige settings og få en føling med hvilket møbel, materiale eller behandling der passer bedst ind i din personlige stil derhjemme.

Rundt bord Aarhus
Møbler Wood Zone showroom Aabyhøj
Pendel træ Aarhus
Updating…
  • Ingen varer i kurven.