BESØG VORES SHOWROOM I VEJLE ELLER NØRRESUDNBY
Snedkerkøkken i egetræ og grøn linoleum

Danskproducerede snedkerløsninger skræddersyet til dit hjem

At vi selv producerer og designer vores snedkermøbler og inventarløsninger er ikke en nyhed. Det er forankret i vores DNA at værne om kvalitet, godt håndværk og unikt dog også tidløst design. Derfor kan du være sikker på, at hvis dit nye køkken, walk-in closet eller badeværelsesmøbel er fra Wood Zone, så er det 100% dansk design og produktion. Læs mere om vores historie her.

Sansevindue med skuffer

Inventar i træ til hele hjemmet – køkken, bad, entré og soveværelse

Wood Zone inventar i træ er en alsidig gren af det nordjyske møbelsnedkeri. Vi er stolte af vores faste sortiment af snedkermøbler, men elsker også at skabe costummade løsninger til hele boligen. Kun fantasien sætter grænser, men vi bryster os ved vores erfaring inden for bl.a. skabsløsinger i træ, snedkerkøkkener, badmøbler i træ, lamelvægge, entré møbler og meget mere.

Dansk produktion af inventar på eget værksted

En af de ting, vi som virksomhed er allermest stolte af er vores snedkeri, hvor vi producerer alle vores møbler og inventar i træ. Når du køber en løsning hos Wood Zone kan du altså være sikker på, at den er produceret med omhu og af nøje udvalgte materialer. Vores snedkeri i Nordjylland rummer nemlig en moderne produktion med maskiner som har præcision samt vores snedkere, som lægger kærlighed og håndværkersnilde i hver et møbel. Det samme gælder når vi designer og producerer vores inventar i træ. Her imødekommer vi netop dine ønsker om mål, design, materialer og finish. På den måde får du en løsning, som kan integreres naturligt i dit hjem. Dette gælder hvad end du er på udkig efter et flot snedkerkøkken i træ, et badmøbel med linoleumsfronter, en lamelvæg i egetræ eller måske en smart walk-in løsning.

Specialløsninger i træ tilpasset dine behov

Vi gør en dyd ud af at lave løsninger som passer ind i dit hjem. Derfor vil vi altid, i samarbejde med dig, sørge for at skræddersy inventar, så det både opfylder dine ønsker og samtidig passer ind i dit hjem. Når vi siger ”passer ind” mener vi helt bogstaveligt. Vi laver nemlig div. Køkkener i træ, badeværelsesmøbler, tøjskabe og meget mere i specialmål. På den måde får vi møbler eller inventaret til at passe præcist ind i det rum, hjørne eller vinkel du ønsker. Særligt i en renoveringsproces af et ældre hus eller lejlighed kan det være svært at finde inventar, som passer præcist ind. Det meste på markedet kommer i standardmål, som gør, at du måske ikke får udnyttet rummet til fulde. Mangler du fx opbevaring til dit tøj og drømmer om en lækker walk-in løsning, så kan vi hjælpe dig. Vi laver gerne skabs- eller skuffemoduler på specialmål, så de passer ind. Målene på de enkelte moduler føler altså ikke nødvendigvis det klassiske 60 x 60 cm mål. Vi laver selvfølgelig også gerne løsninger i standardmål, men giver dig også muligheden for at lægge 10 cm til eller fra, hvis det er optimalt for dit hjem. Det samme gælder vores snedkerkøkkener. Her kan vi lave et specialdesignet køkken, ligesom du ønsker det. Er du til massive fingertappede egetræsskuffer eller måske fronter i farverigt linoleum? Vi kan endda tilbyde låger eller skuffefronter med fyldninger i enten træ eller malet overflade. Her er det kun fantasien der sætter grænser, og hvis du er til træ, kan vi selvfølgelig tilbyde eg med forskellige oliebehandlinger, valnød eller røget eg. På den måde kan du også matche din inventarløsning til et Wood Zone spisebord i træ, sofabord, bænk eller andet snedkermøbel.

Skabsløsninger på mål

En udfordring mange oplever i deres hjem er, at det kan være svært at finde opbevaringsløsninger, som passer præcist på de mål man har i det givne rum. Netop den problematik kan vi hos Wood Zone hjælpe dig med at imødekomme. Vi laver nemlig et væld af skabsløsninger på mål, som er specialtilpasset til dit hjem. Det kunne eksempelvis være et integreret garderobeskab med skydelåger. Det kunne også være et skab til entréen hvor familiens overtøj kan hænge. En anden type inventar i træ, som også er blevet populær de seneste år er viktualierummet. Man kan endda kalde den en slags renæssance, som viktualierummet har gået igennem. Mange vælger nemlig at få integreret en sådan løsning, når de bygger nye huse og dermed skal have lavet gode opbevaringsmuligheder i køkkenet. Vi kan altså levere et snedkerkøkken i lige det design og materiale du ønsker, og desuden skabe et viktualierum, som matcher 100%. Om du så ønsker skabe med låger, skuffer eller åbne rum, så har vi løsningen til dig. Vi kan endda tilpasse din skabsløsning til netop det du skal bruge det til. Hvis du eksempelvis skal have lavet et garderobeskab og ønsker godt plads til bøjler eller særlige skrå hylder til sko. Vi laver også gerne skuffer i særlige mål, hvis du ved, der er en specifik ting, som skal kunne passe ned i træskuffen. Herunder laver vi selvfølgelig også skuffer og skabe med særlige tilpasninger, hvis du fx skal have plads til en Quooker i køkkenet, vasketøjsskakt i garderobeskabet eller andet.

Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige specialløsning i træ

Vi elsker at være med i processen når du enten skal pifte dit hjem op eller indrettet et spritnyt hjem. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig og give vores besyv til hvordan du udnytter dit nye snedkerkøkken bedst muligt, hvordan din nye lamelvæg i træ skal tilpasses i entréen eller hvor mange moduler dit badmøbel skal have. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os med dine tanker og drømme om inventar i træ, og vi skal gøre vores bedste for at rådgive dig. Da vi har vores eget snedkeri i Nordjylland kan vi imødekomme det meste og er altid klar på en designudfordring.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.