WZ.02 & WZ.03

EG, RØGET EG, VALNØD & MAHOGNI

Vores robuste plankebord med 2 og 3 solide planker. Plankerne er 40mm tykke, og giver bordet tyngde. Dertil monteres et understel, efter ønske, som gør bordet urokkeligt stabilt.

Mål
Bredde 95-100
Længde 150-300
*Der er mulighed for specielle mål, efter ønske

Kantprofil
Med WZ.02 & WZ.03-serien har du mulighed for at vælge hvilken kant bordet skal have. Kanterne høvles eller slibes efter ønske, så du enten kan få en vinkelret kant, skrå kant, eller hvis du vil bevare træets naturlige grænse sliber vi blot kanten til, og lader naturen bestemme kantens forløb.

Ved valg af naturkant vil træet aldrig være identisk med andre, og det gør at vi naturligvis ikke kan vise det endelige resultat af et bestillingsbord, før bordet er lavet.

*Billedet er vejledende, da træets naturlige struktur vil bestemme det endelige udseende.

*Billedet er vejledende, da træets naturlige struktur vil bestemme det endelige udseende.

Behandlingsformer
Bordpladerne behandles med enten naturolie, hvid olie, mat lak eller voksolie, for at beskytte bordpladen mod dagligdagens slid og mærker. Samtidig giver efterbehandlingen en flot finish på alle træsorter.


Tillægsplader:
Med WZ.02 og WZ.03-serien har du mulighed for tilkøb af tillægsbordplader som nemt kan på- og afmonteres. Perfekt til når der kommer gæster på besøg, da tillægspladerne giver mulighed for at få op til 4 ekstra pladser.

Træsort

Stockholm eg olie sorte ben 3.jpg

WZ.02 & WZ.03 EG


Stockholm røget eg olie sorte ben 6.jpg

WZ.02 & WZ.03 RØGET EG


WZ.02 & WZ.03 MAHOGNI